JETTE ALS

Min vision er at give mennesker adgang til naturens klarhed og kraft og den simple visdom, naturen rummer

Den spirituelle samhørighed med naturen oplevede jeg for første gang på et retreat i Tyrkiet i 2015. I den smukkeste natur, omgivet af bjerge, vild skov, klippekyst og turkisblåt vand. Naturens kraft, visdom og tydelige svar kom som lynet fra en klar himmel uden forudgående forventninger af nogen art – da jeg for første gang blev guidet ud i naturen med et spørgsmål. Træer gav mig indsigter; enkle og klare og sande på et niveau, jeg aldrig havde kendt eksistensen af. Fornemmelsen af sandhed i al sin enkelhed var på én gang magisk og meget fremmed for mig – samtidig vidste jeg, at mit liv aldrig ville blive det samme igen. Naturen havde åbenbaret sig for mig,og det var ikke til at overse.

Kontakten med naturens visdom forekom at være meget langt fra mit daglige liv som familiemenneske og specialkonsulent i Region Hovedstaden. Jeg er uddannet kulturgeograf og har arbejdet som konsulent indenfor uddannelses- og beskæftigelsesområdet i 20 år.

”Jette har en hel enestående adgang til al den viden og indsigt, der findes i naturen – og via gode spørgsmål og Jette ved din side, kan du få adgang til konkrete og brugbare svar og nye store som små indsigter.
Det har været ekstremt; livgivende meget konkret/præcist uden alt muligt udenomshalløj med meget tydelige og direkte indsigter. Det har givet mig mere livsmod, styrke og glæde”

Mine ”nye” evner til at koble mig til naturen var magisk og meget anderledes. De seneste 5 år har jeg fordybet mig gennem deltagelse i en række retreats, kurser, daglig meditation og ved sideløbende at tilbyde naturcoaching og healing.  Det er en transformation fra det akademiske kontorlandskab til det vilde naturlandskab – fra hjerne til hjerte og fra logik til intuition som arbejdsredskab.